Reviews


4 stars after 773 reviews
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze zijn een item van de bestelling vergeten. 12/1/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
I bought ribs with honey bbq sauce. I have no idea what you sent, but it was not honey bbq, it was either hot ribs or sweet & spicy. The worst part is, I called and no one is willing to solve the issue. Congrats, you lost a client. 12/1/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk eten, maar deze keer meer dan een uur moeten wachten. Vriendelijke bezorger, dat wel. 11/30/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De soep was lauw en de thaibeef salade was veelste pittig. Ik had aangeven little spicy. Ik vond het niet lekker en ben anders gewend van KOH. Echt een teleurstelling. 11/30/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The quality of the spareribs is really poor. I ordered the slow cocked veal spareribs. They were absolutely not slow cooked and had way too much vet. I can honestly say these spareribs are the worst I have ever had. 11/29/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Enige gemis is op de website per product te weinig informatie over ingrediënten en mogelijke allergenen. 11/27/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker!! 11/25/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De frites was koud en de mayonaise die ik besteld zat er niet bij. 11/24/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke verse sushi, lekkere smaken en prachtige presentatie! was smullen!!!! 11/23/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer snel en heerlijk 11/22/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Cassave chips were not delivered; it was krupuk instead. Food is too sweat (too much sugar added). 11/20/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 11/20/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prima maaltijden gehad. Transactiekosten voor betaling beetje kinderachtig. Niet meer van deze tijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/18/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burgers waren verbrand en de kip totaal niet krokant. 11/18/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje warm vlees en salade bevatten lang niet alle ingrediënten die op de site vermeld waren aanwezig. En broodje warm vlees was gewoon koud 11/15/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 van de 4 gerechten bezorgd, 2u na bestelling pas de laatste 2 ontvangen. Daar ging duidelijk iets niet goed… 11/15/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 11/13/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was het eten koud, ik weet niet of er nog zegels bestaan, die zaten er in ieder geval niet bij en de taco’s waren niet die ik besteld had 11/11/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/10/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en een lekker toetje erbij kado gekregen. Thanks daarvoor 11/9/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik ontving een ander gerecht dan ik dacht. Achteraf gezien denk ik dat ik zelf het verkeerde gerecht heb aangeklikt. Toch een deserttaartje ontvangen om de pijn te verzachten. Zeer attent. Bedankt. Groeten. 11/9/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ok 11/6/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk eten bij Koh! alleen was onze salade denk ik in haast gemaakt, hele stukken knoflook en peper niet gemalen of gesneden! 11/6/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/6/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Is nu de 2de keer dat de bezorger geen wisselgeld bij zich heeft This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was lauw en de verkeerde burrito is bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was 45 minuten later. Er zaten pinda's op de komkommersalade terwijl ik zonder had gevraagd. En de yoghurt saus bij de burrito zat er niet bij. Verder smaakte alles goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Taai, smakeloos. Ecgt de slechtste ribs ooit. Fijn weer nasr de Spareribs expres de volgende keer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2 porties loaded Fries chicken besteld, bakken helaas waren voor de helft gevuld. Eerder altijd goed gevuld. 11/4/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top lekker gegeten, voor herhaling vatbaar 11/4/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 11/2/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging, lekker eten, top dat je van verschillende keukens kan bestellen 10/31/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was voor 2 dagen bedoeld, maar smaakte zo goed dat het zo opgegeten was. 10/31/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was lekker. De wings waren zwart/verbrand. En de gefrituurde garnalen waren slap en koud helaas. De prijs viel mee maar helaas de helft niet kunnen eten. 10/30/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had sushi en patat met verschillende sauzen besteld helaas geen saus voor me patat ontvangen wel betaald en mijn susi was of met mijn eten was gegooid mijn hele susi box lag overhoop. Heb vaak besteld bij jullie maar dit wat ik vandaag zag was om te huilen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel duur hoor…tjonge! 10/28/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, perfect op tijd geleverd. Ik mis alleen een bevestiging nadat er besteld is. Nu wist ik niet hoe in contact te komen mocht er iets mis gaan of gewijzigd moeten worden. Maar het eten was echt top!! 10/28/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
As always.... Great food!!! Swift and in time delivery! Thumbsup! Remarks to get three times 5 stars: 1. Please not leave car engine running while delivering at the door (fix battery! ;-) ) 2. Selected the option 'pay. with cash' on the website, but was not possible on delivery; PLS remove or correct on website; With the 2 above items I did not give bezorger the cash tip I had in mind. 10/28/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ging iets mis met de bestelling (kan gebeuren op een drukke vrijdagavond) maar dit werd gelijk en snel afgehandeld. Nalevering was snel in huis, incl een dessert van het huis! Alles was weer heerlijk, tot snel. 10/28/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/27/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Very good quality as usual but also for the second time you forgot an item. This time the Appelmoes was missing. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Top: KOH is en blijft goed! 1 minpuntje: we kregen een ander gerecht mee, bleek thuis.het was enorm druk bij de afhaal en dat kan de reden zijn geweest. Tip: de bezorging uitbreiden naar de Krijgsman in Muiden! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Kitchen of Happiness 4 stars after 773 reviews
Kitchen of Happiness