Reviews


4 stars after 762 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed en snel zoals altijd! 7/6/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very nice food and fast delivery :) Website works very good to! Kind regards, www.madamejouet.com 7/5/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld en als altijd redelijk snel geleverd, maar in plaats van 2 maaltijden werd er maar 1 geleverd. Gebeld, aan de telefoon wist men meteen te vertellen ja we zijn op de hoogte het komt er alsnog aan (hoefde niet eens uitleg te geven). 30min later wederom gebeld, men wist van helemaal niks om alsnog nog een keer de bestelling door te geven. Netjes opgelost door geld terug te geven, maar diner voor twee met 90 min ertussen was verre van gezellig. 6/27/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Let op verpakken van de milkshake. Frites en burger zaten helemaal onder omdat beker onderweg is omgevallen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Them some damn good burgers! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Klein puntje, tijdens het bestellen heb ik aangegeven dat de speeltjes niet bij de cheeseburger voor in de kidsbox hoeven. Deze zaten er toch in. Wellicht een voorstel, als iemand aangeeft dat het kind ouder is dan 10 dat je die speeltjes niet doet. 6/16/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ze hadden fout gemaakt met bestelling en dat werd helemaal goed gemaakt met gratis ijs erbij. Service! 6/15/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eerste hamburger was aangebrand, teeede hamburger was rauw. Kwaliteit heel erg achteruit gegaan 6/14/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top levertijd, alleen koriander op mijn burger wat vermeld had moeten worden aangezien ik niet van dreft en afwasmiddel hou op mijn eten! 6/14/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was helaas incompleet, maar we kregen gelijk de gehele bestelling opnieuw. Dat had niet gehoeven maar was erg aardig. De burgers waren heel erg goed van smaak en we zouden zo weer bestellen. 6/11/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De burgers waren top! De poké bowl miste de sushi rijst (wel besteld). De frieten (zoete aardappel en parmesan gewone aardappel) waren niet presenteerbaar: erg erg kleine portie en een klomp, zacht geworden brei. We gaan daardoor niet meer bestellen 6/3/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 6/1/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag was het niet goed,normaal vind ik het top. Jammer koolsla was bitter en vlees op mijn truffelburger was te doorgebakken en klein. 5/28/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet warm en spareribs veel en veel te zout. Gewoon niet lekker gegeten. Dit zijn we niet gewend van IJburg Eats. Barstow is geen aanrader op deze manier. 5/25/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veggie burger viel een beetje uit elkaar. Caramel op de duo chocolate ‘rubberachtig’. Friet uitstekend, bbq bacon burger ook. 5/23/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Absolutely great food, stopped in for lunch and its now my favourite place to order from, thanks for the free desert btw! 5/20/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Damn dat eitje was zwart gebakken zeg 5/20/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb al eerder een taco bij jullie besteld. Sorry maar ik vind het echt niet lekker, vooral de kip niet. Ik weet niet, kan het niet plaatsen maar er zit een gekke smaak aan. Ik vinde hamburgers echt goed bij jullie, deze taco's bestel ik niet meer... 5/19/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 5/18/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Viel erg tegen. Ik had twee kinderburgermenu’s en een cheeseburger. Het eten was koud, de broodjes waren nat en klef, het vlees droog, er zat véél te veel saus op. Friet lekker van smaak maar ook koud en slap. En flink aan de prijs… 5/17/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg lekker 5/11/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De friet met parmezaan was slap en koud. Veggie burger was zo vet dat mijn broodje er soppig van was geworden. De spareribs waren ook niet heel bijzonder. Was €51 en dat was het zeker niet waard. Niet voor herhaling vatbaar., 5/9/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De burgers en burrito's waren verrukkelijk; de milkshakes helemaal top. De parmezaanpatat was helaas slap - die blijkt niet echt geschikt voor bezorgen. Eten we die in het vervolg alleen in het restaurant! 5/9/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribs waren mals ook al wel relatief veel vet. Maar 1 ding wat ik heb geleerd als bbq fan, verwijder de vellen van de ribs. Doe dit, deze horen er niet op. 5/9/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burritos on point as usual! Sweet potato fries not so much :( 5/7/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, zoals gewoonlijk. Geen op- of aanmerkingen. Aanrader. 5/4/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
The food was not great - especially the burgers. Hard pieces were found in the burgers (like grit) - Absolutely not worth 35plus Euro! 5/2/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een enorme en heerlijke ouderwet fantastische hamburger! 4/29/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always PERFECT 🙂 4/28/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hamburgers zijn doorgaans heerlijk maar de koningsdag drukte heeft waarschijnlijk voor vertraging gezorgd. Burgers waren lauw en dropen uit het aluminium. Bezorger zelf was erg vriendelijk dus daar lag het niet aan. 4/27/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was erg slecht. Spareribs waren erg vet. Er zat nauwelijks vlees eraan. Alleen maar vet. En doordrenkt in saus. Zonde van het geld. 4/27/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en super snel probeer de lemon meringue 4/23/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HEEERLIJK! 4/22/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We enjoyed very much! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De burgers waren prima, maar de frietes waren veel te slap en of nog niet gaar. 4/8/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bbq burger was lekker. Kipburger helaas echt een misser. Veel vetjes aan de kip. Leek meer een kadetje met kippendijen dan een burger. 4/4/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik ben bang dat we het eigenlijk gewoon niet lekker vonden, de spar ribs waren gewoon niet lekker, het vlees leek niet gaar, er zat heel veel vet aan. Geen punten helaas. 4/2/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wow wat een verrassing; lekker en warm afgeleverd ! (Of had ik gewoon honger) 4/1/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel als gewoonlijk 3/31/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/31/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Patat was niet meer warm Eten kwam 15 minuten te laat 3/30/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlees van de burger was deels rauw en smakeloos, niet tevreden 3/25/2022
Ijburg Eats [Basis] 4 stars after 6380 reviews
Ijburg Eats [Basis]