Reviews


4 stars after 865 reviews
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Henk-Jan is onbeschoft 4/12/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/12/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/12/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snap niet waarom er Mayo op de sushi zit. Jammer, verder prima 4/12/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering klopte niet.Geen zin om over te bellen was verder wel lekker 4/12/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/11/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The product was different than advertised, I got wheat tortillas instead of corn. 4/11/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom zalig! De groene curry was wat dunner/ wateriger en scherper dan ik gewend ben, maar de smaak was heerlijk. 4/9/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 4/8/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi was helaas niet te eten. Heel muf, leek niet vers bereid 4/6/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Info over voortgang van de bestelling op de website klopte niet met de werkelijkheid 4/5/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top 4/5/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The delivery was on time. The guy accidentally dropped one of our drinks, but went back and got us a replacement. The food was jummy. I love that this place offers the ability to get different types of food at the same time, it solves the discissions at home to decide on what we want to eat. 4/4/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Honestly expected a bit more from the spare ribs. The sauce was just spattered over it and it wasn’t properly coated 4/4/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de burrito was ijskoud zijn we niet gewend 4/4/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling werd niet compleet geleverd. We hadden een side dish (komkommersalade) besteld, maar die zat niet in de tas, erg jammer 4/4/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat je ook bij KOH bestelt, het is echt altijd vers en lekker! 4/3/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd zalig en super snel 4/3/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer van t biertje 4/2/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De twee curry’s waren heel dun en met weinig vulling. dit is nu de tweede keer dat we dit meemaken. 4/1/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 klein zakje soja saus is erg weinig maar voor de rest erg lekker 4/1/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet al te best deze keer. Weinig. 4/1/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Patat helaas weer slap This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super gevulde pokebowl! 3/30/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en uitstekende service! 3/30/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/29/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en op tijd bezorgd 3/27/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was niet te eten .. 3/27/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en super snel. 3/26/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Afhaal besteld om mee te nemen voor iftar. Het eten zou om 18.45 klaar staan, pas om 19.05 reed ik weg naar huis, inmiddels was het al etenstijd geweest. Toen k vroeg waarom het zolang duurde, kreeg ik als antwoord dat er een storing is bij de bank. Erg apart, want ik moest nog contant betalen… kortom slechte smoesjes en komen hun belofte niet na. Eten is wel heerlijk, daar moeten we eerlijk over blijven. Alleen Timing, daar kunnen jullie nog wat over leren 3/25/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden het jammer dat de saté ajam van kippedij was ipv kipfilet 3/23/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Je kunt een verzoek doen. Standaard geef ik elke keer met uitroeptekens 'geen rode ui'. Nooit opgevolgd. Als jullie dit niet lezen geef die mogelijkheid tot opmerkingen dan niet zou ik zeggen... 3/22/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Frietjes waren oud en taai, avocado burger met soppig broodje, Ceasar salad met dikke harde stronken 3/21/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De vorige keren waren wij heel tevreden. Nu was het eten niet warm, kwam erg laat en de website was niet handig. Jammer 3/20/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 3/19/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
one of the vegetarian dishes didn’t taste vegetarian and ended in trashbin. We’ll never use this restaurant again. 3/18/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Switchen tussen ophalen en leveren is niet meer mogelijk nadat je keuze hebt gemaakt 3/18/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Navigation on the website using a phone is not super easy. Food and delivery time were great! 3/18/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en lekkere poké bowl. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger had geen wisselgeld, vreemd. Nu moest ik verplicht een flinke fooi geven. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ronduit smaakloos. Dat is de reden waarom altijd vraag.. nasi aub goed op smaak brengen door ook goed te wokken. 3/16/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen mc do style frietjes gekregen zoals besteld maar gewoon normale. Hamburger vlees was erg rood. Verder prima 3/16/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als het druk is duurt het langer. Prima. Krijg je wat extra. Ook attent. Mare dat de ijs boterzacht is en de slagroom als melk doordat het te lang bij de warme gerechten ingepakt is niet. Dan kan je het toetje beter niet bestellen. Zonde. 3/16/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1e maal waren de spareribs erg goed ditmaal bij 1kg zeer slecht 3/16/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2024
Kitchen of Happiness 4 stars after 863 reviews
Kitchen of Happiness