Reviews


5 stars after 40 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Los van elkaar werkt bestellen per restaurant prima. Maar wat raar is is dat je op zo’n gezamenlijke website als dit niet in 1 keer kan afrekenen als je bij diverse restaurants besteld. 5/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top. Verkeerd huisnummer ingevuld per ongeluk maar een bezorger die het oplost. Dank! 5/22/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten voor een goede prijs. We hadden de burrito, de taco met curry en een salad bowl. Alles super en voor take away ook nog eens voedzaam. Volgende keer vragen we wel om extra taco’s, want 2 was niet genoeg. 5/22/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nu al drie dagen op rij besteld... Dat zegt genoeg!!! 5/22/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ongekende service bij afhalen!! Nu 2 x besteld met bezorgen!! Mega snel, heerlijk warm, en voor echt goede Burgers hoef je niet meer naar Amerika (wat maar goed is gezien de huidige reis voorschriften). In plaats van vakantie, gewoon lekker thuis chillen, lekker niet koken maar bestel bij Barstow, Koh en alle daar omheen liggende buren. Elke dag van de week een andere keuken en geen afwas, geen boodschappen en geen zeurende kinderen meer die iets was je met zorg bij elkaar gescharreld hebt bij de AH om hun tere kinderlijfjes gezond te voederen - wat mij immer jammerlijk mislukt! Met het bestellen van eten dus elke keer bingo! Geen gezeik meer (excusex le mot!). Wat mij betreft helemaal TOPPPPPP!!!! 5/21/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Volgens de website was de bestelling nog niet klaar, terwijl ze in werkelijkheid al een tijdje klaarstond. Hierdoor was het eten al niet meer warm toen ik het afhaalde en dus de kwaliteit ook een pak minder helaas. Want als het warm zou zijn, zou het echt prima zijn van smaak! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afgelopen week heb ik een salade bowl genomen met tonijn, deze vond ik vd week erg lekker, dus bestelde deze vandaag weer. Wat een afgang, deze bowl zag er totaal anders uit, ik heb 3 stukken tonijn weggegooid omdar ze oud en taai waren,andere saus erop en ineens zaten er pepertjes in, een mini stukje avocado. Echt een flop, en na het 3e stuk taaie tonijn die hele bak weggegooid. BAH! 5/15/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thank you for the amazing burrito and super fast delivery!! It was delicious!!! 5/15/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende kwaliteit salade bowls. In large genoeg als avondgerecht 5/14/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten jammer dat de taco pannenkoeken niet voor 2 porties waren geleverd. Kan gebeuren, was heerlijk 5/14/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer ontzettend lekker! De burger en frietjes waren uitmuntend. De spareribs waren ook erg lekker maar iets teveel vet aan het vlees. Al met al voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden!! 5/13/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top..na een veel te pittig gerecht direct een nieuwe gekregen. 5/11/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super! 5/11/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Frieten waren koud en de hamburger was sompig. 5/9/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, wel heel erg veel zout op de friet, vooral op de zoete aardappel. De kindermenuburgers waren te bestellen in twee maten. De grotere maat besteld, maar ik vraag me of of we niet de kleine hebben gekregen. 5/7/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks de enorme 5 mei drukte werd het eten op de afgesproken tijd gebracht. We vonden de gerechten heel lekker en met name de cheesecake sprong er uit. 5/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious burrito’s! 5/5/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious burrito’s! 5/5/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog nooit zo'n snelle bezorging gehad!! De burger was heerlijk de frietjes ook maar niet zo knapperig. Vooralsnog echt top! Gaan hier zeker vaker bestellen. 5/5/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burgers, snel bezorgd! Cole slaw en warme groenten sides ook top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Alleen het vlees van de burger mag iets meer worden uitgelekt. 5/2/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op tijd, lekker, alleen opmerking website niet verwerkt, wel saus op burger 4/29/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat veels te zout. Iemand uitgeschoten met de strooibus ... 4/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs bestonden voor 80% uit vet en vel en waren amper gemarineerd. De huisgemaakte friet was smaakloos en te hard gebakken. Was mijn ruim EUR. 40,00 absoluut niet waard. 4/27/2020
Dag Arjan, ik wil graag een herkansing. Dit moeten we niet hebben. zou je me kunnen bellen deze week ajb? we kunnen veel beter, dank je wel, henk-jan > 06 - 16 27 26 31
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/25/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer van de smakeloze rijst in de burrito. De salsa maakt het enigszins goed maar de vulling was vrij saai. Milkshake was een topper! 4/25/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Salade was helaas niet compleet 4/24/2020
Ijburg Eats [Basis] 5 stars after 211 reviews
Ijburg Eats [Basis]