Reviews


4 stars after 262 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In de Burrito kip zat veel te veel rijst en mag wel pittiger. De Spareribs waren amazing! 4/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas geen succes deze keer. De burger zat tóch op het broodje (ondanks dat ik het anders besteld had) en dan ook nog met heel veel saus. Te zompig geheel. Het vlees zat vol pezen en zeempjes, wat resulteerde in niet door te slikken vleeshompen. Op de friet zat toch zout (ik had zonder zout gevraagd, en dan nog eens extra veel. Na een paar frietjes vond ik het wel genoeg. Vorige keren waren de burgers en frietjes heerlijk, vandaag helaas niet lekker gegeten. 4/17/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Satisfied! 4/17/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas, we hadden pech dit keer. Het eten was koud. Zowel de hanburgers als de patat. Ik had de optie ‘broodjes apart’ gekozen, maar ze zaten er gewoon op. De vorige keren waren de hamburgers ook beter belegd,.. of leek dat zo omdat warmer nu een keer lekkerder smaakt? Tot slot had de milkshake ook nog flink gelekt. Hopelijk de volgende keer beter! 4/16/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker! 4/16/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! 4/12/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! 4/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 👍🏽 4/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fries portion was smaller than last time and the burgers were less impressive than last time. Cheeseburger should have more cheese :) 4/7/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb het vlees en de saus van de hamburger apart laten verpakken, maar ik heb de saus niet gekregen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 4/1/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loved the burger and the fries, super delicious, delivery was fast and the packaging was great, everything was neat. Highly recommend! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 3/26/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijkkk eten, top service! Vooral de sweet potato fries, de burgers en noem maar op. Min puntje de bestel pagina werkt niet altijd naar behoren. Maar je kunt altijd wel telefonisch bij ze bestellen 3/26/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
very very very good, hamburger was perfect ,thank you.my compliments on the chef. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kaas, ei, burger en saus kwamen op verzoek apart van het broodje, alleen was de kaas samen met de burger en het ei verpakt en hierdoor volledig aan het folie geplakt/gesmolten. Het werd een burger zonder kaas. Contact gezocht om het door te geven. Ze gingen het aan de keuken doorgeven. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!!! 3/20/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Genoten! 3/19/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer, de patatjes warm te slap en koud! De burger was te well done en het broodje zompig. Heel jammer, vorige week was de (andere) burger echt top! Waarschijnlijk vandaag even een keer wat minder, hopelijk volgende keer weer beter! 3/19/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk, persoonlijk, goede kwaliteit 3/19/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was goed. Optijd en smaakte lekker. 3/17/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/17/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De kip stukje kwamen later. We hebben geen spaarzegels gekregen. 3/16/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We waren vaste klant, echter de laatste paar bestellingen was er altijd wat (drank niet meegeleverd, late levering, geen saus, of cheeseburger koud). Dit was helaas de laatste bestelling bij Barstow! 3/13/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/12/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas de patat koud en slap. De burger ook lauw en nat van de saus. 3/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hamburgers waren lauw, frietjes zo goed als koud. Tiramisu als dessert viel ook tegen. Jammer 3/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer eens geen burgers genomen maar ribs en pulled chicken burrito's. De ribs waren heerlijk gekruid en goed gaar. De burrito's waren enorm! En ook enorm lekker! 3/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn cheesecake was nog helemaal bevroren toen ik hem kreeg! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burger heel lekker (broodje mocht iets meer 'geroosterd', was een beetje zacht geworden! Patat (zoete aardappel en gewoon) ook heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend lekkere gerechten, top service en voor ieder wat wils! 2/20/2021
Ha Senta, fijn dat alles naar wens was, heel erg bedankt en tot de volgende keer ;)!
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toptent! 2/19/2021
Kort maar krachtig, bedankt!!
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer smullen. Goed gevulde bowl, knapperige prawn en heerlijke friet. 2/17/2021
Fijn om te horen, bedankt!
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Beste Rena, we horen graag van je wat er volgens jou volgende keer beter kan, zou je een berichtje willen sturen naar 0202103623?
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas de frietjes vergeten. Volgende bestelling is ons extra portie frites beloofd😌 2/13/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10 min te laat. Geen probleem natuurlijk. Maar toetje en excuusbriefje erbij. Topservice. 2/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal altijd heerlijke burgers. Dit keer leek het niet vers, doorbakken diepvries burger. Jammer, niet de goede kwaliteit die we gewend zijn. Frietjes waren zoals altijd smullen! 2/6/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Ijburg Eats [Basis] 4 stars after 1426 reviews
Ijburg Eats [Basis]