Reviews


4 stars after 154 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was iets te koud 11/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
All good 11/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bel liever en persoonlijk contact maar dat ben ik This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Salad with the menu was very small this time 11/21/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vreemd dat er quacamole bij zat ipv avocado en een ei op een vegan bowl wat niet op de kaart staat. En vroeger zat er tempe bij. 11/20/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten,alles kwam warm en heet aan,binnen 30 min bezorgd 11/18/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag waren die frietjes helaas al koud. Verder alles top (zoals gewend :)) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De twee drankjes die hoorden bij de twee menu’s die we hadden besteld ontbraken. We bestellen al langere tijd regelmatig bij barstows, want het eten is lekker, maar zeker 3 van de 5 keer ontbreekt er wat of is er een fout gemaakt bij de bestelling. Gek dat ze dit niet op orde te krijgen is. Het was overigens prima op tijd en weer lekker. 11/14/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de shrimp bowl niet lekker en niet hoe ie normaal is. 11/12/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/7/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en hamburger erg lekker 10/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker, beste friet bezorgd ooit (knapperig en smakelijk, fijn dat er niet so veel kruiden meer op zitten als vroeger!) 10/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super lekker eten, tegen een goede prijs. Service is ook super! Heel tevreden over Barstow 10/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goedenavond , Waar we normaal gesproken enorm tevreden zijn, vandaag niet echt. We hadden een chicken burger besteld en kregen een cheese burger. Horen graag nog even! Beste groet, Jurjen van Rees 10/20/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker, bestelling compleet, echter wel wat koude frietjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The ribs were not spicy at all and were well overcooked, not tenderness as it should be. 10/16/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kipvleugeltjes zaten veel te doordrenkt met bbq saus. Burger en frietjes heerlijk 10/16/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en heerlijk! 10/12/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spare ribs zijn echt master!! 10/10/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De tweede keer dat m’n bestelling niet in z’n geheel aankwam. Online een bestelling geplaatst van bij 100,- euro. Dit keer had ik ook nog eens van tevoren na gebeld of het dit keer aub in 1 x goed zou gaan? De vriendelijke dame zou het doorgeven. Tevergeefs. Jammer. Ik bestel hierom niet snel meer bij jullie. Fijne avond 10/10/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker eten 10/8/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
food arrived barely warm, salads were mushy; won’t order again soon unfortunately because the burger was tasty 10/1/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top en super lekker comfort Food! Vooral de cheeseburger was onze favoriete 9/30/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst zijn we niet zo tevreden. Eten was koud. En de poke bowl kip bestond uit voornamelijk sla.. erg jammer 9/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service. Eten is helemaal prima. Wel burger incompleet (geen ei erop). Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks de stortregen, snel warm en lekker eten in huis 😋👍🏻 8/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer dat ik bij jullie besteld had gaf ik ook de kwaliteit 5 sterren echter de laatste twee keer vond ik het aanzienlijk achteruit gegaan, het broodje was erg zompig en de temperatuur viel ook tegen hoewel ik dit uiteraard kan begrijpen. 8/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik ben heel tevreden iver barstow 8/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde langer dan aangegeven en online tool bleef hangen op "bereiding". Dus best onduidelijk. Bezorger stond ook niet echt open voor feedback hierover. Burrito was lekker maar Taco & frietjes waren koud en hard, de vegetarische tacos niet er smaakvol. 8/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Koude frietjes en koude taco 8/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had een veggie salade bowl, alleen de inhoud kwam niet overeen met de omschrijving op de website. Er zat geen tempeh in, geen avocado (alleen een kwak guacamole) en heel weinig quinoa. De groenten waren gegrilde groenten (paprika etc), niet de gemarineerde groenten die je in een frisse salade bowl zou verwachten. Op het plaatje is ook tomatentapenade te zien en een ei, deze waren ook nergens te bekennen. Echt een teleurstelling..:-( 8/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De cheesburger was niet gaar en dus niet warm. Jammer heb hem zelf nog in de pan moeten bakken. 8/20/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
om heerlijk te zijn vond ik de Borrito en de side dish chicken fingers erg flauw van smaak. Het mag een klein beetje pit hebben. zelf ben ik niet van pittig eten maar een beetje pit hoort bij een borrito. Erg jammer want ik bestel erg vaak bij KOH. Daarnaast druppelde er echt olie van de krokante broodjes. had het liever getoast gezien. frietjes waren lekker. vlees was ook lekker (was onderdeel van KOH). 8/18/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas voldeed het niet aan de wensen Zag er op de foto erg anders uit en was niet geheel duidelijk welke ingrediënten er nou wel en niet bij zaten 8/17/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fast delivery. 8/17/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer heerlijk 8/15/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Door de stromende regen waren de frietjes (en de tas) doorweekt. Maar met de bui van vandaag was het bijna onmogelijk om goed te bezorgen. Misschien rekening mee houden bij het inpakken? Verder nog de opmerking: lezen jullie deze terugkoppeling eigenlijk wel? Want ik heb al meerdere opmerkingen gemaakt over de vegetarische gerechten maar nooit reactie 8/14/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/13/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was als altijd heel lekker. Helaas gaat er echter circa 3 van de 5 weer wat mis en ontbreekt er iets of is een van de bestellingen anders dan besteld. Deze keer ontbrak het drankje bij een menu. 8/10/2020
Ijburg Eats [Basis] 4 stars after 854 reviews
Ijburg Eats [Basis]