Reviews


4 stars after 795 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten zou binnen 30 mins bezorgd worden en was er ruim 1 uur later nog niet. Toen het uiteindelijk bezorgd werd, was het koud 10/7/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Echt een lekker gekruide en smaakvolle tortilla en taco, beiden vegetarisch. Lekkere friet ook! 10/3/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The burger took 10 minutes to arrive (within Ijburg). Record! And it was great. I love the veggies with it. 9/24/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De tortilla's waren droog en leken wel geparfumeerd, niet lekker. 9/15/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling duurde veel langer dan beschreven, werd helaas niet gebeld om dit door te geven. Kreeg 2 andere burgers dan besteld (2 veel goedkopere burgers) Ben niet tevreden 9/5/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niets meer aan doen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was mooi op tijd. Belachelijk WEINIG friet voor €3,25. Het zakje waar de friet inzat was voor nog niet eens de helft gevuld. Vervelend dat je friet niet zonder saus kunt bestellen. Nu moet ik onnodig saus weggooien. 8/27/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/27/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/26/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burger. Alles goed verpakt, en warm geleverd. Aardige bezorger. 8/25/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zompig, klef broodje met daarop een matige burger. Dit alles vergezeld door slappe friet. 8/16/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak erg goed zoals altijd maar dese keer koude frieten en te rauwe burger 8/11/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dank jullie wel voor het appeltaartje <3 8/6/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had een burger genomen en een Burrito Rundvlees alles was koud overduidelijk dat de vulling van de dag ervoor was, smaakte nergens naar 7/30/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Al jaren vaste klant, maar wat ik nu kreeg? Thai Chilli Wings taai (kip van gisteren ?) en aangebrand en zonder enkele smaak?? Barstow Bowl, bij elkaar geraapte groenten zonder logica noch smaak. Dit ben ik niet gewend, wat is er aan de hand?? Andere kok? Invalkracht? De liefde is wel enigszins bekoeld op deze manier, jammer. 7/28/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet lekker van geworden 7/27/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super porties en heel snel! 7/27/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere frietjes en het tacogerecht ook goed van smaak! Vriendelijk personeel 7/25/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker op tijd bezorgd goede service groetjes Mary 7/23/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en snel bezorgd, maar de extra cheddar (waarvoor wel betaald) zat er niet bij 7/22/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker en heel snel bezorgd 7/22/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
wij vonden de burgers helaas niet voldoende gebakken. De frietjes waren daarnaast te zoutig helaas! 7/20/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering zoals vermeld. Prima! Patat was niet meer knapperig en al koud bij levering. Hamburger lekker maar ook koud. Dat was wel heel jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Patat super koud. 7/6/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed en snel zoals altijd! 7/6/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very nice food and fast delivery :) Website works very good to! Kind regards, www.madamejouet.com 7/5/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld en als altijd redelijk snel geleverd, maar in plaats van 2 maaltijden werd er maar 1 geleverd. Gebeld, aan de telefoon wist men meteen te vertellen ja we zijn op de hoogte het komt er alsnog aan (hoefde niet eens uitleg te geven). 30min later wederom gebeld, men wist van helemaal niks om alsnog nog een keer de bestelling door te geven. Netjes opgelost door geld terug te geven, maar diner voor twee met 90 min ertussen was verre van gezellig. 6/27/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Let op verpakken van de milkshake. Frites en burger zaten helemaal onder omdat beker onderweg is omgevallen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Them some damn good burgers! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Klein puntje, tijdens het bestellen heb ik aangegeven dat de speeltjes niet bij de cheeseburger voor in de kidsbox hoeven. Deze zaten er toch in. Wellicht een voorstel, als iemand aangeeft dat het kind ouder is dan 10 dat je die speeltjes niet doet. 6/16/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ze hadden fout gemaakt met bestelling en dat werd helemaal goed gemaakt met gratis ijs erbij. Service! 6/15/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eerste hamburger was aangebrand, teeede hamburger was rauw. Kwaliteit heel erg achteruit gegaan 6/14/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top levertijd, alleen koriander op mijn burger wat vermeld had moeten worden aangezien ik niet van dreft en afwasmiddel hou op mijn eten! 6/14/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was helaas incompleet, maar we kregen gelijk de gehele bestelling opnieuw. Dat had niet gehoeven maar was erg aardig. De burgers waren heel erg goed van smaak en we zouden zo weer bestellen. 6/11/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De burgers waren top! De poké bowl miste de sushi rijst (wel besteld). De frieten (zoete aardappel en parmesan gewone aardappel) waren niet presenteerbaar: erg erg kleine portie en een klomp, zacht geworden brei. We gaan daardoor niet meer bestellen 6/3/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 6/1/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag was het niet goed,normaal vind ik het top. Jammer koolsla was bitter en vlees op mijn truffelburger was te doorgebakken en klein. 5/28/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet warm en spareribs veel en veel te zout. Gewoon niet lekker gegeten. Dit zijn we niet gewend van IJburg Eats. Barstow is geen aanrader op deze manier. 5/25/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veggie burger viel een beetje uit elkaar. Caramel op de duo chocolate ‘rubberachtig’. Friet uitstekend, bbq bacon burger ook. 5/23/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Ijburg Eats [Basis] 4 stars after 6488 reviews
Ijburg Eats [Basis]