Reviews


4 stars after 172 reviews
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/7/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/7/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De burrito’s zijn zo vreselijk lekker!!! 2/6/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De rotisserie kip was droog en zichtbaar opnieuw opgewarmd in de frituur. Ook de mais was droog. We hebben ze beiden niet opgegeten en moeten weggooien. We bestellen al jaren voor ons gezin bij jullie. De kwaliteit was altijd goed maar het laatste jaar is er een duidelijke terugval. De laatste keer was ik ook aan de diarree (en mijn vrouw) na het eten van Pad Thai en groene curry. Jullie hebben jaren altijd goed eten bezorgd, en daarmee veel krediet bij ons, ik hoop dat het 2 toevallige incidenten zijn en dat jullie met een gepaste oplossing komen. Groet, Simontang81@hotmail.com This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en super lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
It was really delicious except you forgot to deliver my fried rice! Great service though hot food and on time :) 2/3/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The El chapo burger was really delicious 🤤 2/2/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP !!!!! THX BUURMAN !!! 2/2/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden oa de poke bowl met zalm maar was echt helaas te weinig zalm voor watje betaalt…. 2/2/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 2/1/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hamburgers besteld. Het vlees was goed maar de broodjes erg zompig. Weinig smaak. We hadden een hamburger met truffel maar van truffel was niets te bespeuren. 1/30/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik schrijf bijna nooit slechte review’s maar dit kan echt NIET! Gister avond een burger en een coleslaw besteld , burger was koud en helemaal niet vers , toen ik bakje open maakte van coleslaw kwam er zooo vies geur dat ik moest zo snel mogelijk alles weggooien en weer zelf eten maken duuuhhh. Ik heb 15.70€voor niks kwijt echt teleurstellend ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie hebben de verkeerde hamburger ingepakt. 1/28/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten en hoe het afgeleverd is (je werd perfect op de hoogte gehouden) was erg goed. Variatie van gerechten ook heel fijn! Een zoekfunctie op de website zou fijn zijn. We gaan zeker weer bestrllen! 1/28/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er lijkt altijd wel wat mis te gaan. De kwaliteit is goed, maar vaak meegemaakt dat er iets mist en vandaag expliciet besteld met levertjes tussen 19.15 en 19.30 en staat de bezorger al om 19.00 voor de deur….terwijl m’n bezoek er nog niet is. Had het eigenlijk terug willen geven, maar toch maar overgenomen van de bezorger. Ik hoop nog op een passende reactie van KOH. 1/27/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag totaal verrast - onze “standaard” bestelling boven verwachting - de saté meer dan groter dan normaal - meer stokjes - meer saus, de springrolls ook groter dan normaal - de chicken cashew better than ever…. En een enorme zak casave kroepoek …..😀👍👌😉 1/25/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website liep vast, moest alles opnieuw invoeren. De Beef Massaman viel tegen: het vlees was niet zo mals als wij van Kohs Kitchen gewend zijn. Viel een beetje tegen… 1/23/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was echt gedeeltelijk zwart aangebrand, een beetje bruin is prima, maar echt zwart aangebrand gaat mij te ver. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat en maiskolf koud. Jammer normaal wel altijd goed 1/21/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sla'tje was heel erg waterig, had groot besteld maar er zat minder in dan anders. Beetje tegenvaller deze keer. 1/21/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en bezorging prima! 1/21/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip was heerlijk! Friet alleen mega doorgebakken en dus eigenlijk niet meer lekker om te eten :( Vorige keer was het wel echt top, dus zal zeker vaker bestellen! 1/21/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had aangegeven dat ik graag mijn gerecht wilde ontvangen zonder champignons en dat was niet gebeurd. Vriendin had hamburger die erg klef was en beide gerechten waren lauw. 1/21/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/19/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mega lekkere sushi! Heel vers en bijzonder smaakvol. Snel en netjes geleverd. Top! 1/17/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Website werkt niet goed na betaling. Hij blijft hangen dus je ziet niet meteen of de betaling goed is gegaan. Wel komt er een email binnen na enkele minuten, maar direct een melding is wel zo fijn. 1/16/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen is best ingewikkeld ..... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie frites!! Zo lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In de website op mobiel werkt de optie niet om meerder porties sateh te bestellen. Op mijn computer lukt dat wel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten, supersnel bezorgd 1/12/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Net niet warm genoeg 1/12/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Quinoa was te waterig waardoor de pokebowls nat waren 1/12/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/11/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top was het 1/11/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima! 1/10/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vind IJburg eats echt top, het eten heerlijk en al het contact super klantvriendelijk! Maarrrr vind het echt suuuper jammer dat er geen bezorging meer mogelijk is in Diemen Noord! Als trouwe klant moet ik op zoek naar een nieuw adresje en dat vind ik heel erg jammer! 1/9/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd: heerlijk gegeten, dank! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten . Snelle levering 1/5/2023
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food is amazing! Loads of veggies and flavors. My kids are always excited when we order from KOH. This dish was also very perfect and tasty! 1/4/2023
Kitchen of Happiness 4 stars after 172 reviews
Kitchen of Happiness