Reviews


5 stars after 77 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, wel heel erg veel zout op de friet, vooral op de zoete aardappel. De kindermenuburgers waren te bestellen in twee maten. De grotere maat besteld, maar ik vraag me of of we niet de kleine hebben gekregen. 5/7/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks de enorme 5 mei drukte werd het eten op de afgesproken tijd gebracht. We vonden de gerechten heel lekker en met name de cheesecake sprong er uit. 5/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious burrito’s! 5/5/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious burrito’s! 5/5/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog nooit zo'n snelle bezorging gehad!! De burger was heerlijk de frietjes ook maar niet zo knapperig. Vooralsnog echt top! Gaan hier zeker vaker bestellen. 5/5/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burgers, snel bezorgd! Cole slaw en warme groenten sides ook top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Alleen het vlees van de burger mag iets meer worden uitgelekt. 5/2/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op tijd, lekker, alleen opmerking website niet verwerkt, wel saus op burger 4/29/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat veels te zout. Iemand uitgeschoten met de strooibus ... 4/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs bestonden voor 80% uit vet en vel en waren amper gemarineerd. De huisgemaakte friet was smaakloos en te hard gebakken. Was mijn ruim EUR. 40,00 absoluut niet waard. 4/27/2020
Dag Arjan, ik wil graag een herkansing. Dit moeten we niet hebben. zou je me kunnen bellen deze week ajb? we kunnen veel beter, dank je wel, henk-jan > 06 - 16 27 26 31
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/25/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer van de smakeloze rijst in de burrito. De salsa maakt het enigszins goed maar de vulling was vrij saai. Milkshake was een topper! 4/25/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Salade was helaas niet compleet 4/24/2020
Ijburg Eats [Basis] 5 stars after 410 reviews
Ijburg Eats [Basis]