Reviews


4 stars after 955 reviews
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hamburgers zoals altijd heerlijk! patatjes zijn laatste bestellingen heel hard. Je moet echt zoeken naar de wat zachtere frietjes. Daardoor hebben we de helft moeten weggooien. 5/6/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker, maar helaas wel al wat lauw 5/6/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We bestellen al jaren naar tevredenheid Thais eten bij jullie en nu voor het eerst sushi. Helaas was dit zeer teleurstellend. Zelden zulke slechte sushi gehad. Het was alsof iemand voor het eerst sushi had gemaakt. De helft was losgeraakt, ze waren verschillend in maat, er zaten verschillende uiteinden bij en ook de smaak was niet lekker. Foto’s zijn aanwezig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lauw eten en een haar erin 5/4/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer top! Warm, snel, leuke bezorger. 4/30/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thais eten van KOH! Zo ontzettend lekker. De red curry is echt een rammer. 4/27/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Keurige vriendelijke jongen die het eten kwam brengen. Het duurde alleen iets langer dan beloofd dus daarom geen 5 sterren. Eten was super lekker. 4/26/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kip saté was hard en taai. De milde rode curry behoorlijk pittig , maar wel lekker. De kip cashewnoten was lekker. 4/26/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De loempias waren nog koud binnenin 4/25/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een tijdsslot aangegeven, maar hier werd niet aan gehouden. Het eten was te vroeg aangekomen en toen had ik een koude maaltijd. 4/25/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great everything 4/24/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super bezorging, super snel en erg lekker. 4/23/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en altijd warm! Favo plekje KOH & barstow 4/22/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
(Weer) verkeerd gegaan. Rijst ipv noedels bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was half uur laat en erg zout. 4/20/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle en vriendelijke bezorging. De burgers zijn groot en heel lekker, goed ingepakt waardoor je ze gemakkelijker op kan eten. Ruime keuze bij het bestellen, fijn. De friet was al een beetje slap toen het aankwam, maar nog steeds lekker. We hadden eigenlijk aan 1 portie friet genoeg gehad met 4 personen. Nu hadden we alle vier een gigantische portie patat, helaas hebben we het niet op gekregen. Maar aan de smaak lag het niet! 4/20/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/20/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Order was delivered on time however I didn’t receive one of the items. I’m not clear on how to get my money back for the one item missed. 4/19/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas ontbraken er enkele gerechten in mijn bestelling, dus moest ik bellen om de rest na te laten leveren. De sushi kwam uiteindelijk 20 minuten later aan, maar helaas ontbrak nu ook de sojasaus en gember. Het eten was weliswaar lekker, maar het was teleurstellend dat het deze keer niet vlekkeloos is verlopen. 4/18/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 4/16/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Henk-Jan is onbeschoft 4/12/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/12/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/12/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snap niet waarom er Mayo op de sushi zit. Jammer, verder prima 4/12/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering klopte niet.Geen zin om over te bellen was verder wel lekker 4/12/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/11/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The product was different than advertised, I got wheat tortillas instead of corn. 4/11/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom zalig! De groene curry was wat dunner/ wateriger en scherper dan ik gewend ben, maar de smaak was heerlijk. 4/9/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 4/8/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi was helaas niet te eten. Heel muf, leek niet vers bereid 4/6/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Info over voortgang van de bestelling op de website klopte niet met de werkelijkheid 4/5/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top 4/5/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The delivery was on time. The guy accidentally dropped one of our drinks, but went back and got us a replacement. The food was jummy. I love that this place offers the ability to get different types of food at the same time, it solves the discissions at home to decide on what we want to eat. 4/4/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Honestly expected a bit more from the spare ribs. The sauce was just spattered over it and it wasn’t properly coated 4/4/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de burrito was ijskoud zijn we niet gewend 4/4/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling werd niet compleet geleverd. We hadden een side dish (komkommersalade) besteld, maar die zat niet in de tas, erg jammer 4/4/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat je ook bij KOH bestelt, het is echt altijd vers en lekker! 4/3/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd zalig en super snel 4/3/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer van t biertje 4/2/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De twee curry’s waren heel dun en met weinig vulling. dit is nu de tweede keer dat we dit meemaken. 4/1/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 klein zakje soja saus is erg weinig maar voor de rest erg lekker 4/1/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet al te best deze keer. Weinig. 4/1/2024
ijburg eats Krijn Taconiskade 372 020 820 0673
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Kitchen of Happiness 4 stars after 954 reviews
Kitchen of Happiness