Reviews


4 stars after 780 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was erg slecht. Spareribs waren erg vet. Er zat nauwelijks vlees eraan. Alleen maar vet. En doordrenkt in saus. Zonde van het geld. 4/27/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en super snel probeer de lemon meringue 4/23/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HEEERLIJK! 4/22/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We enjoyed very much! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De burgers waren prima, maar de frietes waren veel te slap en of nog niet gaar. 4/8/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bbq burger was lekker. Kipburger helaas echt een misser. Veel vetjes aan de kip. Leek meer een kadetje met kippendijen dan een burger. 4/4/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik ben bang dat we het eigenlijk gewoon niet lekker vonden, de spar ribs waren gewoon niet lekker, het vlees leek niet gaar, er zat heel veel vet aan. Geen punten helaas. 4/2/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wow wat een verrassing; lekker en warm afgeleverd ! (Of had ik gewoon honger) 4/1/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel als gewoonlijk 3/31/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/31/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Patat was niet meer warm Eten kwam 15 minuten te laat 3/30/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlees van de burger was deels rauw en smakeloos, niet tevreden 3/25/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De verkeerde burger is bezorgd en de sweet chili chicken wings zijn niet geleverd 3/25/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op zich prima eten alleen bijna altijd worden verkeerde dingen bezorgd en als je belt veel gedoe om alles te herstellen. En op een sorry kun je lang wachten. Daarom gelijk de tas voor ontvangst controleren en evt alles retour sturen. Kwaliteit van het eten is verder goed. Bezorging gaat heel snel. 3/25/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tostada vergeten, na een belletje binnen 10 min nabezorgd met bak heerlijk ijs als goedmakertje, had niet gehoeven, want blijft voor mij een favoriet, fijne zaak heerlijk eten, perfecte service, wat wil je nog meer :-) 3/14/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd, maar mag iets warmer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten werd te vroeg geleverd (ja het kan) maar niet iedereen was er nog dus niet fijn. Hamburgers moeten ze echt niet meer in folie inpakken, sompige bende met natte broodjes. Frietjes zijn top en ook de burrito’s. 3/10/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelde guacamole was niet aanwezig. Behalve dat weer lekker en goede service! 3/3/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen de frietjes vergeten maar verder top! 3/3/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en alles correct bezorgd! 3/1/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, maar helaas was de avocado vergeten bij mijn bestelling. 2/26/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good stuff 2/26/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag de uienringen weer terug op menu 2/25/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hot spareribs waren qua smaak prima echter veel en veel te vet. Weinig vlees; meer vet aan de rits . Jammer! 2/22/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en grote porties! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We bestellen regelmatig, want een indicatie is dat het lekker is. Maar we bestellen vrijwel altijd hetzelfde (burrito's), en dan is het toch elke weer afwachten wat erin zit. De rijst/vlees verhouding wisselt nogal. En bij veel bestellingen ontbreekt er iets. Dan wordt dat wel altijd snel nageleverd, vaak ook nog met een toetje erbij als compensatie. 2/18/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was koud, vooral frietjes. 2/17/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Alles vers,goed op temperatuur, prima verpakt.Aanrader! 2/16/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
gisteren heeft mijn man een chickenburger gegeten en vannacht is hij heel ziek geweest, spugen en diarree...hij kreeg een paar uur na het eten last van zijn maag en buik. Wij vermoeden dat het aan de burger heeft gelegen en hopen dat het niet meer voorgekomen is. 2/11/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten zoals gewoonlijk 2/10/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
All good! Kudos ;) 2/7/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle bezorging weer! Vorige bestelling die ik deed vond ik een dikke 10, nu 7,5 Nu bij bowl gerookte zalm ipv echte stukken zalm, rijst was minder vers/niet lauw (vorige keer wel) en frietjes minder warm en kleinere portie Het was lekker, maar niet zo tip top als keren voorheen 2/3/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel 2/2/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The food was good but the Sauce for the Fries was missing unfortunately 2/2/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was er snel. Maar helaas waren de frieten koud. Het broodje van de hamburger was slap en nat. Met dergelijke kwaliteit kun je het bezorgen van eten maar beter laten voor wat het is. 1/29/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer een fijne bezorging van warme maaltijden 1/29/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, helaas was de patat slap en kwamen er geen sauzen bij. De burrito was wel lekker, maar geen smaakexplosie. 1/27/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten 1/26/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerst gebeld dat de unionrings op waren en dat ik een tikkie mocht sturen om mijn geld hiervoor terug te vragen. Daarna kwam de bestelling met de verkeerde burgers ( bbq i.p.v. cheeseburgers) heel jammer dit. Ook geen idee waar ik die tikkie eigenlijk heen moet sturen… gr Jessamijn tel:06-29557840 1/26/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit gegarandeerd 1/25/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, snel bezorgd en zag er verzorgd uit. Alleen handig om op de porties spareribs aan te geven wat wat was, we hadden 3 verschillende en moesten flink puzzelen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker!!barstow blijft favoriet. Toch wat pintjes. kon heter. Bij truffel burger geen truffel smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg tevreden altijd! Top eten 1/22/2022
Ijburg Eats [Basis] 4 stars after 6427 reviews
Ijburg Eats [Basis]