Reviews


4 stars after 154 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/10/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde 70 minuten voordat mijn bestelling werd bezorgd (na 2x nabellen). Daarnaast was het eten KOUD! Dit was de eerste en laatste keer dat ik iets heb besteld bi Barstow. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch voedsel- dit restaurant beschikt over meerdere keukens (welliswaar Barstow en Koh, maar ik kon in 1 bestelling uit beide menukaarten bestellen). Scheen ongelooflijk druk te zijn vandaag. Desalniettemin geen gestresste personeelsleden aan de lijn gehad. Echt toppers zowel het personeel als de gerechten. Ben helemaal hooked: de rendang taco met zachte flour tortila is om he vingers bij af te likken! Heerlijk. Zo ook de cheesecake als toetje. Daarnaast de tuna bowl en de Barstow hamburgers met speciaal sausje. Heb al meerdere keren kunnen betsellen tijdens Corona quarantaine. Daarnaast ook afgelopen weke keer gezellig op terras aldaar gegeten. Personeel; ongelooflijk aardig, klantvriendelijk en service gericht. Eigenaar idem Menukaarten: top Absolute aanrader Koh, Barstow en de Toko bij winkelcentrum Ijburg. een veelvoud van 5* waardig 8/8/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Goede burgers, patat en milkshake. 8/7/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke saladbowl met kip gegeten 8/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Koude friet, salade niet goed verpakt, te veel geld voor wat je krijgt 8/5/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk eten (burgers). Goed vlees en binnen 38 minuten bezorgd in Muiden (De Krijgsman). 8/3/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Burger was completely raw from the inside and tasteless. Ribs were below usual standard. Also providing only two small tortillas for an 8 euro taco is really poor. Price-quality wise this is not worth it anymore. 7/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burger heerlijk, veel minder klef dan eerst! Patat koud helaas 7/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
The orders are sometimes incorrect. One time the kids menu was incomplete, the apple juice was missing Another time I got the wrong burrito and wrong fries. After calling back, I got the correct order delivered in 15 minutes. 7/21/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food and delivery here is always good. Today was the first time that they forgot a few items on the order, but after calling they quickly addressed the problem and also sent us large tub of Ben & Jerry's' ice cream. Good food and good customer service, would always recommend. 7/16/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker en veel, zoals altijd! 7/3/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere patat en burger was goed. 7/2/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Liever wat minder friet en een salade erbij 7/1/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zou graag de nummer van mijn bezorger willen hebben als dat kan! :) mijn nummer is: 0637432805 6/29/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind de website absoluut niet gebruikersvriendelijk. Dat kan veel beter vwb user interaction This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelprocedure niet altijd even efficiënt. Het aanpassen van geselecteerde producten of verder gaan met bestellen kan beter This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Favoriet van de zoon: heerlijke hamburgers en friet! Zelfs de mayo is echt uniek lekker. 6/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Quick delivery, delicious food. The only downside is the burger bums used. 6/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I'm a big fun of kitchen of happiness, but any other restaurant from this chain is not at the same standard 😔 I hope this to be improved in time. For the website is really frustrating that you can not order from different restaurants, so you can have your favorite and still try something new . 6/25/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Probably it was a busy evening but the food arrived 15 minutes after the requested delivery time and the chicken was so dried out we could not eat it 6/24/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 6/17/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/17/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De tempeh miste bij de Vega bowl (wel lekker maar miste net ff die crunch) 6/17/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten 6/16/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde! Heerlijke burgers,.patat is ook top!👌 6/16/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De milkshake is tijdens de bezorging omgevallen, waardoor meer dan helft ervan in de tas lag :( 6/15/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very good This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/5/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/4/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs waren iets te ver gebakken, en er zat weinig vlees aan in verhouding. We hadden een Barstow Burger erbij besteld, die was lauw, als deze warm was geweest dan was het een heerlijke burger geweest. Ook de bestelde mayo zat er niet bij. Een tip : ald je als 1 app meerdere bedrijven in hetzelfde gebouw wil promoten, zorg er dan voor dat je eventueel bij alle bedrijven tegelijk een bestelling kan plaatsen, zo kan ieder zelf een keuze maken en maakt het nog aantrekkijker ! 6/1/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten, snelle levering. 6/1/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was dit keer iets minder. Er zat zand tussen de sla, wat het niet zo aangenaam eten maakt. Ik ben van Barstow beter gewend. 6/1/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
It was the first time ordering burgers for take away from Barstow and i have to say that we were positively impressed by the delivery service and the food quality. Food was delivered timely and compliant with all the COVID precautions. Burgers as well as the fries were tasty, of quality and still warm when delivered. On the negative side the size of the kids burger, definetely too small, especially if compared to price. Overall, we had a yummy meal.... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima gegeten, lekkere burger, bowl ook erg verzorgd, doen we zo weer. 5/29/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Los van elkaar werkt bestellen per restaurant prima. Maar wat raar is is dat je op zo’n gezamenlijke website als dit niet in 1 keer kan afrekenen als je bij diverse restaurants besteld. 5/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Ijburg Eats [Basis] 4 stars after 855 reviews
Ijburg Eats [Basis]